Nieuwbouw projecten

Een project heeft bij ons geen nummer, maar een naam. Uw naam.

Van onze kant betekent dat een stukje betrokkenheid en gedrevenheid om elk project, hoe klein of groot ook, tot een goed einde te brengen. Want steeds meer mensen zien in dat dakwerk gespecialiseerd werk is. Waar vroeger de loodgieter of installateur kwam om een dak te herstellen of te vernieuwen, komt nu steeds meer de specialist in dakwerken.

Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de gebruikte materialen, het dakafschot, spelen hierbij ook een rol.

Er zijn twee soorten dakpannen.

  • Keramische dakpannen vervaardigd uit klei.
  • Betondakpannen gemaakt uit snel hardend cement.
    U kunt kiezen uit vele kleuren en prijzen. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen indien gewenst de pannen voor u bestellen.

Leien en Leipannendaken.
Een leiendak geeft een eigen gezicht aan een woning of gebouw, in een sfeer van nostalgie en klasse. Een uitstraling van duurzaamheid. Door middel van de diverse manieren van dekken van de leien kan de sfeer van het dak vergroot worden. (Maas dekking, Rijn dekking, Oud Duitse dekking etc.) Wij hebben reeds ervaring met leiendaken, en kunnen u goed bijstaan in de keuze van de leien, de afwerkingen en de manieren van dekken. Ook voor de mede spelbepalers, zoals ornamenten, schoorsteenkappen, kopergoten etc. kunt u bij ons terecht.

Gevel bekleden (1ste foto) met leien wordt veelal gedaan i.v.m vocht wering (regenslag).

leiendak rechtleidak schuinleistenendak nieuwdakkapel met leisteen
© Duijkers Dakwerken TEL: + 31 - (0)43 - 409 27 86 E-mail: Powered by 2C web support